High Tech

Werken in High Tech

Wij werken met de beste professionals binnen de Hightech & Manufacturing.
Onze professionals ontwikkelen continue hun vaardigheden tijdens projecten bij de meest uiteenlopende organisaties. Deze kennis laten ze na afloop achter bij de opdrachtgevers én delen ze met onze professionals. Bovendien houden we tijdens een project vast aan een strakke planning, tussentijdse oplevermomenten en evaluaties. Daarmee zorgen we dat alles naar tevredenheid wordt uitgevoerd en tijdig wordt opgeleverd.


Hightech & Manufacturing

De Nederlandse hightech & manufacturing industrie bestaat uit een grote diversiteit van bedrijven die zich bezighouden met het ontwikkelen en gebruiken van complexe systemen, producten en technologieën. Het is een kennisintensieve sector, gedreven door engineering en research & development, waar innovatie wordt gestimuleerd. Deze industrie speelt een belangrijke rol in het bedenken en realiseren van oplossingen voor allerlei uitdagingen over de hele wereld. En is een belangrijke drijver voor de Nederlandse economie. Door de snelheid waarmee ontwikkelingen plaatsvinden, maar ook de opkomst van nieuwe technologie, is het belangrijk dat het aanpassingsvermogen van medewerkers steeds beter wordt, wendbaarheid en flexibiliteit toeneemt, en dat risico’s verkleint worden. Met andere woorden; transformatie, modernisatie en acceleratie over de as mens, techniek en digitalisering.

Onze High Tech & Manufacturing Professionals

Forexx heeft de beste High Tech & Manufacturing professionals in huis voor diverse functies binnen een project. Daarbij creëren we de synergie tussen de verschillende marktspelers en weten we die te bevorderen. Op deze manier zijn onze professionals van toegevoegde waarde voor al onze opdrachtgevers.

Onze professionals zijn in staat om van een opdracht een succes te maken door de inzet te voorzien van hun kennis en ervaring. Zo werken wij voor diverse High Tech & Manufacturing bedrijven, zoals ASML, Philips, VDL, Vencomatic, ACE en diverse advies- en ingenieursbureaus.

Unleash your second power

Ben je klaar om jezelf op een ander niveau en pad te brengen? Klaar om een verrassende impuls voor je energie te ervaren? En ben je klaar om dat wat je geleerd, bedacht en gecreëerd hebt toe te passen op andere domeinen en een bijdrage te leveren aan de wereld van morgen?

Wil je groeien en je creativiteit een boost geven? Vrij zijn en je verder te ontwikkelen? Lees meer over 'Unleash your second power' en neem contact op met een van onze career coaches.


Open vacatures

Wij zoeken voor jou een match

Laat je CV achter en wij nemen contact met jou op als we een match hebben. Laat je CV achter

Actueel