Actueel - Nieuws

Laat jij alles op rolletjes lopen?

Tina Turner zong het jaren geleden al in haar hit “Proud Mary”: “Big wheel keep on turning”. 
Grote of kleine wieltjes maakt eigenlijk niet uit, maar jeetje, wat een werk kan daarmee verzet worden. Mits ze op de juiste plaats worden ingezet natuurlijk, maar voor jou is dat eigenlijk vanzelfsprekend. 

Hebben we jouw aandacht getrokken? Mooi! Dan ben jij hopelijk één van die mensen die het geweldig vindt om machines te ontwerpen en van A tot Z betrokken te zijn bij het productieproces. Dit vergt niet alleen creativiteit, maar ook oog voor detail. Want natuurlijk is het knap dat je het allemaal kunt bedenken, maar denk je dan ook aan juiste berekeningen? Ruzie met de financiële administratie wil je niet, dus hou ook het kostenplaatje onder controle. 

Met SolidWorks werk jij dat geweldige idee van jou verder uit, zodat het in de praktijk ook zó te maken is. Over maken gesproken, je helpt toch wel een handje mee hè, als de productie in volle gang is, en jij even tijd kan maken om te gaan kijken of alles goed verloopt.

En nog voor de duidelijkheid, je hoeft telkens het wiel niet opnieuw uit te vinden hè… Binnen de verschillende divisies van onze opdrachtgever krijg je de beschikking over een enorme bak aan ervaring, waar zij graag jouw kennis en kunde aan toe voegen.

Heb je inmiddels het gevoel dat dit over jou gaat? In onze vacature horen deze werkzaamheden bij een Werktuigbouwkundige Engineer, en ja, we hebben er een geijkte vacatureomschrijving van. Maar voel jij je inmiddels Aretha Franklin (“I Knew You Were Waiting for me”) en wil je laten zien wat jij in huis hebt bij een kleinschalige opdrachtgever met een grote internationale potentie? Dan mag je deze vacature niet laten rollen… euh lopen… Lees de volledige vacature via: Vacatureomschrijving Werktuigbouwkundig Engineer

Ps. Als jij direct een “lampje-boven-je-hoofd” momentje had bij de namen Tina Turner en Aretha Franklin, diva’s uit de spreekwoordelijke oude doos, des te meer reden om te reageren op onze vacature.

Overige Nieuws