Actueel - Nieuws

Ben jij klaar voor de uitdaging van de toekomst?

Om over de toekomst te praten, moeten we eerst een stapje terug in het verleden. Jouw verleden. Als klein jochie, op een regenachtige dag, lekker binnen spelen. De Playstations en X-boxen bestonden nog niet, en die had je ook niet nodig: jij speelde met Lego. Een grote mand of doos vol met allemaal verschillende blokjes, klein, groot, in alle kleuren van de regenboog. Je kon uren bouwen, bedacht complete verhaallijnen daaromheen, je hoorde of zag niets meer van de huiskamer om je heen. Je ging helemaal op in het spel, heerlijk toch? 

Tegenwoordig zijn er Lego dagen, vaak in de herfstvakantie, waarbij honderden kinderen samen met hun ouders worden losgelaten in enorme hallen vól met Lego. Zou je niet stiekem nog een keertje mee willen spelen? 

Maar stel nou dat Forexx je de kans biedt om dat “Lego-gevoel” in je werk te mogen ervaren? Dat je projecten uitvoert, waarbij je leunt op jouw eigen ideeën en creativiteit, en je zelf op zoek mag gaan naar de geschikte Lego blokjes voor jouw project. En weet, hoe meer Lego dozen je vroeger in elkaar had gezet, des te makkelijker leek het je af te gaan. Alle ervaring die je in voorgaande projecten hebt opgedaan, maakt je werk in de toekomst dus alleen maar makkelijker. Daarnaast weet elke ervaren Lego bouwer, focus jezelf op alle “blokjes”, want voor je het weet, zit er eentje scheef of los, en stort je bouwwerk ineen! 

Nieuwsgierig naar welke uitdaging wij voor je in petto hebben? Klik dan hier

Overige Nieuws